Cosul tau de cumparaturi X

Cum platesc

Cum platesc

In functie de cum preferi si de cum iti este mai usor, noi iti asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Credit card/Debit card. Poti plati fara griji cu cardul tau de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre mobilPay. Noi te asiguram ca nu stocam nici una dintre datele de card folosite in platile online catre Floraria Iris.

2. Cash la livrare. Vrei sa platesti cu bani cash? Nicio problema. Noi iti aducem florile pe care ti le doresti, iar tu ii poti inmana suma datorata curierului nostru. Pasul urmator: daruiesti chiar tu cadoul frumos colorat persoanei potrivite!

3. Plata la sediul Lady Events. Ai drum pe la noi? Te asteptam cu drag sa te impresionam cu noile decoruri din Atelier. Apoi, dupa o repriza de admirat, poti achita comanda direct la noi – cash sau cu cardul. Daca alegi aceasta modalitate de plata, ai doua optiuni: poti fie sa ridici comanda atunci cand vii sa o achiti, fie o livram noi mai apoi, cui doresti tu. In oricare dintre cazuri, suntem nerabdatori sa ne cunoastem in persoana.

4. Plata prin transfer bancar. Daca alegi aceasta optiune, imediat dupa terminarea comenzii vei primi pe email suma finala si toate datele de care ai nevoie pentru a efectua transferul. Dupa inregistrarea comenzii, asteptam sa ne trimiti dovada platii pe comenzi@ladyevents.ro si imediat apoi, noi iti vom pregati comanda pentru a ti-o inmana sau pentru a o livra. Ulterior, in termen de 2-3 zile lucratoare iti vom trimite factura aferenta comenzii tale prin email, pe adresa pe care ai folosit-o atunci cand ti-ai creat contul de utilizator pe site-ul Lady Events.